Διέυθυνση: Αργυροκάστρου 20

Το τζαμί βρίσκεται στην Παλιά Πόλη, στη σημερινή συνοικία της Ακροπόλεως ή Αχριάν Μαχαλεσί (Ahrian Mahalle). Το τέμενος είναι μονόχωρο και κτισμένο με πέτρες και ξυλοδεσιές. Ο μιναρές βρίσκεται στη νοτιοδυτική άκρη του κτιρίου και ο εξώστης του επικάθεται σε δυο δακτυλιοειδή επίπεδα που στηρίζονται σε οδοντωτά φουρούσια.

Το τέμενος περιλαμβάνει το αρχικό κτίριο και μεταγενέστερες προσθήκες. Στο εσωτερικό του είναι απλό. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το μιχράμπ, το οποίο παλαιότερα ήταν διακοσμημένο με απλό σχέδιο μπαρόκ τεχνοτροπίας. Σήμερα, η πλευρά του τζαμιού που είναι στραμμένη στη Μέκκα (κίμπλα) είναι επενδεδυμένη με σύγχρονα ανατολίτικης τεχνοτροπίας πλακίδια. Το μιμπέρ (άμβωνας) βρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο του εσωτερικού του τεμένους και διακοσμείται με γεωμετρικά νεοκλασικά σχέδια.

Στο τέμενος αυτό αναφέρεται πιθανότατα ο Εβλιγιά Τσελεμπή κατά την περιοδεία του στην περιοχή στα τέλη του 17ου αιώνα και αναφέρει ότι στο χώρο του τζαμιού υπήρχε και ιεροσπουδαστήριο. Στη βορειοδυτική πλευρά του τεμένους βρίσκεται νεκροταφείο, στο οποίο σώζονται σήμερα 28 τάφοι, 16 από αυτούς φέρουν ενεπίγραφες πλάκες, οι οποίες χρονολογούνται από το έτος 1580 μέχρι το 1896. Οι παλαιότεροι τάφοι του τέλους του 16ου αιώνα βοηθούν στην χρονολόγηση της ίδρυσης του τεμένους.